Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Postingan Terbaru

Raffi Ahmad diijinan poligami ku Nagita Slavina

Opini Sunda - Kahirupan Raffi Ahmad sareng istrina, Nagita Slavina, teras-terasan janten sorotan p… Read more » Raffi Ahmad diijinan poligami ku Nagita Slavina

Mike Tyson ditantang naek ring ku YouTuber polontong, Logan Paul

Opini Sunda - Tukang tinju palsu, Youtuber polontong, Logan Paul, nuju milari lawan anu salajengna… Read more » Mike Tyson ditantang naek ring ku YouTuber polontong, Logan Paul

Seueur pihak anu ngadukung nalika Sultan Yogyakarta nyungkeun Lockdown

Sultan Yogyakarta, Hamengku Buwono X Opini Sunda - Gubernur Daérah Istimewa Yogyakarta (DIY) Sri Su… Read more » Seueur pihak anu ngadukung nalika Sultan Yogyakarta nyungkeun Lockdown

Saktina C. Ronaldo, ngagésérkeun botol ku cai hérang, Coca-Cola langsung coplok Rp 57 Triliun

Opini Sunda - Konsultan bisnis olahraga AS, Carlo Canto, nyarios yén Cristiano Ronaldo tiasa dihuk… Read more » Saktina C. Ronaldo, ngagésérkeun botol ku cai hérang, Coca-Cola langsung coplok Rp 57 Triliun