Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Raffi Ahmad diijinan poligami ku Nagita Slavina


Opini Sunda - Kahirupan Raffi Ahmad sareng istrina, Nagita Slavina, teras-terasan janten sorotan publik.

Sanes ukur dipikaterang kahirupan mewahna, rumah tangga Nagita Slavina sareng Raffi Ahmad tangtos janten perhatosan masarakat.

Tujuh taun nikah, rumah tangga Nagita Slavina sareng Raffi Ahmad sanes teu aya gogoga jeung cocoba.

Rupa-rupa masalah parantos janten bumbu dina rumah tangga Raffi Ahmad sareng Nagita Slavina.

Nyatana, parantos rame kapungkur yén Raffi Ahmad salingkuh sareng Ayu Ting Ting.

Saatos na kitu, ayeuna Ayu Ting Ting sering dibanding-banding sareng Ayu Ting Ting.

Utamana gaya busana Ayu Ting Ting anu cenah mah sering disaruakeun gayana jeung pakéan Nagita Slavina.

Malah kusabab masalah ieu, bapak Rozak salaku bapak Ayu Ting Ting kantos ngamuk.

Kahoyong Bapak Rozak, Ayu Ting Ting teu kedah dibandingkeun sareng Nagita Slavina.

Nanging, Raffi Ahmad sareng Nagita Slavina masih tetep tiasa ngajaga kautuhan rumah tangga na.

Nyatana, Raffi Ahmad teges syukur tiasa nikah sareng Nagita Slavina.

Kusabab mungguh Raffi Ahmad mah, Nagita Slavina teh salaku pamajikan, henteu kantos ngadamel perkara kagorengan.

Ahéngna, tétéla salami ieu saurna Nagita Slavina parantos masihan ijin upami Raffi Ahmad bade poligami.

Nyalabarna ieu kabar langsung ti ucapan Raffi Ahmad.

Malah mah Nagita Slavina langsung menerkeun naon anu dikedalkeun ku Raffi Ahmad.

Nagita Slavina negeskeun yén anjeunna ngijinan Raffi Ahmad pami bade poligami.

"Meunang ceuk anjeunna (Nagita Slavina) mah, meunang, tapi anjeunna teu tiasa nyarioskeun dina mikropon," saur Raffi Ahmad sakumaha dikutip MindRakyat-Tasikmalaya.com tina saluran YouTube Atta Halilintar anu diunggah dina Saptu, 19 Juni, 2021.

Raffi Ahmad yakin yén Nagita Slavina leres-leres ngijinan dirina cios poligami.

"Tapi anjeunna parantos nyarios, anjeunna parantos nyarios yén anjeunna ngijinan," saur Raffi Ahmad.

Ngadangu cariosan Raffi Ahmad, Nagita Slavina katingali reuwas.

Teras Nagita Slavina negeskeun yén anjeunna leres-leres ngijinan Raffi Ahmad pikeun poligami.

"Abdi sok nyarios, éta saluyu sareng syariah agama, disarankeun. Leres teu tiasa ngalawan, mangga (poligami)," saur Nagita Slavina.

Sanaos ngantep Raffi Ahmad ngalaksanakeun poligami, Nagita Slavina masihan syarat pikeun Raffi Ahmad.

"Kuring henteu tiasa ngalawan, éta aya dina Al Qur'an na, tapi abdi anu bakal mundur. Hapunten pisan, abdi anu mundur, abdi tos nyarios," pokna Nagita Slavina. (*)

Sumber: Pikiran Rakyat

Posting Komentar untuk "Raffi Ahmad diijinan poligami ku Nagita Slavina"