Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Saktina C. Ronaldo, ngagésérkeun botol ku cai hérang, Coca-Cola langsung coplok Rp 57 Triliun


Opini Sunda - Konsultan bisnis olahraga AS, Carlo Canto, nyarios yén Cristiano Ronaldo tiasa dihukum kusabab tindakanana dina konperénsi pers sateuacan pertandingan Hungaria vs Portugal.

Carlos Canto yakin yén Cristiano Ronaldo bakal dihukum upami anjeunna mindahkeun sponsor botol kaca Piala Éropa 2020 dina acara olahraga utama di Amérika Serikat (AS).

Kanggo inpormasi anjeun, dinten Ahad, 13 Juni 2021, Cristiano Ronaldo parantos aya dina sési konferensi pers bade mayunan pertandingan Hungaria vs Portugal dina matchday anu kahiji di Grup F Piala Éropa 2020.

Sateuacan ngamimitian sési konferensi pers, Cristiano Ronaldo disanghareupan tilu botol, nyaéta hiji botol cai mineral sareng dua botol coke.

Nanging, kusabab Cristiano Ronaldo henteu resep inuman anu raoseun, anjeunna nyingkirkeun dua botol anu saliwatan mangrupikeun sponsor utama Piala Éropa 2020!

Henteu lami saatos Cristiano Ronaldo nyekel botol anu sanés (cai mineral) ngagorowok "Cai herang".

Implik-imlpik tina tindakan Cristiano Ronaldo di luhur, saham produk anu disponsoran pikeun Piala Éropa 2020 anu dikaluarkeun ku CR7 turun USD 4 milyar atanapi sami sareng Rp. 57 Triliun

"Upami Cristiano Ronaldo parantos ngalakukeun éta di Amérika Serikat, ieu moal kajantenan. Upami ieu kajantenan di NFL atanapi NBA, pamaén bakal dihukum. Kusabab aya aturan disiplin anu ketat sareng anjeun moal tiasa ngalakukeun hal-hal sapertos kitu, "saur Carlo Canto, anu ogé CEO SPSG, ngadugikeun Marca, Kemis (16/6/2021).

"Aya tilu pihak anu kalibet, nyaéta Coca Cola, Cristiano Ronaldo sareng UEFA. Upami kuring Coca Cola, kuring bakal nyungkeun UEFA ngajagaan kuring," ceuk Si Carlo Canto.

Sateuacanna, Konsultan Hukum Olahraga Brasil, Marcel Belfiore, ogé nyarios yén Cristiano Ronaldo tiasa dihukum. Nanging, UEFA henteu tiasa masihan hukuman langsung ka Cristiano Ronaldo.

UEFA bakal ngahukum Féderasi Sepakbola Portugis (FPF). Saatos éta, terserah ka FPF pikeun sangsi Cristiano Ronaldo atanapi henteu.

"Dina hal ieu (Ronaldo), UEFA bakal nimbangkeun maksakeun hukuman ka Asosiasi (Portugal). Saatos éta, FPF tiasa nimbangkeun maksakeun sanksi ka pamaén Portugis," ceuk Belfiore ngadugikeun UOL nalika nyarios.

Saatos Cristiano Ronaldo, aya dua pamaén sanés anu ngalakukeun hal anu sami. Aranjeunna Paul Pogba anu ngalihkeun botol bir, sedengkeun Manuel Locatelli sami sareng Cristiano Ronaldo, anu mindahkeun botol Coca Cola dina konperénsi pers. (enjs)

Posting Komentar untuk "Saktina C. Ronaldo, ngagésérkeun botol ku cai hérang, Coca-Cola langsung coplok Rp 57 Triliun"