Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Mike Tyson ditantang naek ring ku YouTuber polontong, Logan Paul


Opini Sunda - Tukang tinju palsu, Youtuber polontong, Logan Paul, nuju milari lawan anu salajengna saatos tarung ngalawan Floyd Mayweather Jr.

Mike Tyson disebat-sebat bakal janten lawan salajengna. Ditantang, dibawa ka jero ring tinju ngalawan Logan Paul.

Logan Paul malah yakin yén anjeunna tiasa ngéléhkeun Mike Tyson ku kamampuanna.

Kapercayaan ieu datang, saatos Logan Paul tanding tinju ngalawan urut jawara sadunya, nyaeta Floyd Mayweather.

Sanaos statusna salaku underdog, sabab anjeunna ngan ukur nembe gaduh pangalaman sakali tarung, Paul ngagaduhan kaunggulan langkung beurat tibatan Mayweather.

Ti mimiti pertandingan, Paul parantos ngagencét Mayweather ku saliran ageungna, sarta tiasa ngahontal langkung jauh nonjokna.

Hasilna, Mayweather rada kawalahan, sareng gagal ngelehkeun Si Youtuber dina dalapan ronde.

Hasilna, tungtungna réngsé dalapan ronde, saatos duanana petinju henteu tiasa ngelehkeun kucara KO.

Saatos tarung éta, seueur anu naroskeun ngeunaan saha lawan anu badé ditantang ku Logan Paul salajengna.

Dimimitian ti sasama Youtubers atanapi influencer, dipangmilihkeun saha nu bakal janten lawan Paul.

Tapi anjeunna ningali kana hiji nami anu muncul, nyaéta tilas juara kelas berat éta anu paling dipikasieun ku seueur jalma, Mike Tyson.

Paul yakin kalayan kamampuan ayeuna sareng Tyson anu yuswa na parantos nincak 54 taun, anjeunna yakin bisa ngelehkeunna.

"Aya anu nyebatkeun Mike Tyson," saur Paul dina podcast Impaulsive, dikutip BolaSport.com ti BJPENN.com.

"Pengacara kuring nyarios, 'Henteu, Tyson bakal motongkeun beuheung anjeun. Anjeun moal aya kasempetan'."

"Kuring ngan ukur nyarios, 'Kuring geus ngamimitian ieu kabeh'. Anjeun teu tiasa nyarios yén kuring moal tiasa ngéléhkeun Mike Tyson.

"Anjeunna parantos sepuh," saur Paul. Pernyataan ieu moal kaluar upami Paul teu nekad nyanghareupan Tyson.

Nanging, Tyson parantos masihan sinyal yén anjeunna badé langkung seueur ngalakonan pertandingan hiburan ti saprak comeback na di akhir taun kamari. (*)

Posting Komentar untuk "Mike Tyson ditantang naek ring ku YouTuber polontong, Logan Paul"