Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Ucapan Ki Bale Rante

Ki Bale Rante
Opini Sunda - Saha nu tiasa nafsirkeun tulisan Ki Bale Rante di handap ieu? Diantos di kolom komentar.


Pasir diri nujadi paniisan Sajati
Tegal rasa nu jadi pangraba Aya
Sagara waruga nujadi atrana jiwa

Prak geura sarungsi ku anjeun sakabeh
Didinya anjeun baris tinemu jeng diri anu baheula,ayeuna,tur diri nu engke.

Geuwat lumampah tong nunggu.
Sabab urang boga kawajiban ikhtiar pikeun nyungsina.....

Sajatining diri teu pernah ingkah dina sifat, dzat, af'al, jeung asma na, prak tepungan!

ku anjeun ngaliwatan lampah sare'at, hakekat, torekat, ma'rifat.........

Diri Sajati teu weleh ngadagoan,sajatina diri nu lunta ngalalana di pangumbaraan buana
.

Posting Komentar untuk "Ucapan Ki Bale Rante"